Till kapitelmeny Direkt till innehåll
Arkivversion 2022:3
Foto: Jonas Andersson

Om tveksamhet råder angående stolpens kondition ska stolpen bytas. Åtgärder ska godkännas av stadsmiljöförvaltningens byggledare för funktionsentreprenad belysning se dokument ”Kontaktlista drift- och funktionsentreprenörer” kommentar 1.05 till höger på sidan.

Aktuell styrenhet ska vara monterad i eller på armaturen, med en Zhaga- eller 5 polig NEMA sockel (enligt ANSI C136.41) Alla armaturer ska vara IAC (InterActCity) kompatibla.

Kontakt tas med stadsmiljöförvaltningens planeringsledare för belysning, se kompetens ”Belysning” till höger på sidan

Kontakter
Logga in

Inloggning krävs

I Teknisk Handbok behövs inloggning för att kunna se kontakter/kontaktlistan. Om du vill ha åtkomst skickar du en förfrågan om inloggning via knappen "Beställ inloggning" längst ner på sidan. Du får då via mail automatiskt de uppgifter som krävs för att visa kontakter/kontaktlistan. Vid höstuppdateringen varje år byts lösenordet ut och du måste göra en ny ansökan. Inloggning är nödvändig som en anpassning till Dataskyddsförordningen. Om du är inne i en arkiverad version av TH går kontaktlistan inte att låsa upp alls. Var snäll och gå in i aktuell version av TH för att se kontaktlistan.