Till kapitelmeny Direkt till innehåll
Arkivversion 2023:2
Foto: Mats Udde Jonsson

Stadsmiljöförvaltningen ansvarar inom kommunen för offentliga1 elektriska cykelpumpar och manuella cykelpumpar som drivs med fotkraft, antingen som endast cykelpump eller att de ingår i så kallade cykelservicestationer med cykelpump, vatten och verktyg.

Cykelpumpar som projekteras och byggs ska uppfylla ställda krav i dokumentet ”Projektering och byggnation av cykelpumpar” som finns till höger på sidan.

Önskas teknisk dokumentation för en befintlig anläggning tas kontakt med förvaltare, se kompetens ”Förvaltare” kommentar ”Tekniska anläggningar” till höger på sidan.

1Dessutom erbjuder ett antal cykelreparatörer och fastighetsägare möjlighet att pumpa däck men dessa är inte inom stadsmiljöförvaltningens ansvar.

Dokument
Kontakter
Logga in

Inloggning krävs

I Teknisk Handbok behövs inloggning för att kunna se kontakter/kontaktlistan. Om du vill ha åtkomst skickar du en förfrågan om inloggning via knappen "Beställ inloggning" längst ner på sidan. Du får då via mail automatiskt de uppgifter som krävs för att visa kontakter/kontaktlistan. Vid höstuppdateringen varje år byts lösenordet ut och du måste göra en ny ansökan. Inloggning är nödvändig som en anpassning till Dataskyddsförordningen. Om du är inne i en arkiverad version av TH går kontaktlistan inte att låsa upp alls. Var snäll och gå in i aktuell version av TH för att se kontaktlistan.