Till kapitelmeny Direkt till innehåll
Arkivversion 2022:3
Foto: Jonas Andersson

Lyktledning i stolpar och master ska vara typ FQQ.

På fasad och bärlina ska lyktledning vara av typ EXLQ eller FQQ.

Area på lyktledning ska vara 1,5mm².

Lyktledning ska avsäkras med 10A diazed trög, stolpinsats placeras i stolpe eller kopplingslåda.

Lyktledning på bärlina ska fästas med buntband av typ syrafast rostfritt 316 stål med polyesteröverdrag och vara uv-beständig. Buntband ska monteras med avsett verktyg.

Lyktledning ska alltid bytas vid armaturbyte.

I förekommande fall där extra QR/EAN koder levereras av armaturleverantör ska en av dessa klistrasfast på en servislapp och hängas på armaturens lyktledning. Där det levereras fler etiketter ska dessa taggar sättas på de registreringsblad som bifogas i relationshandlingarna.

Inloggning krävs

I Teknisk Handbok behövs inloggning för att kunna se kontakter/kontaktlistan. Om du vill ha åtkomst skickar du en förfrågan om inloggning via knappen "Beställ inloggning" längst ner på sidan. Du får då via mail automatiskt de uppgifter som krävs för att visa kontakter/kontaktlistan. Vid höstuppdateringen varje år byts lösenordet ut och du måste göra en ny ansökan. Inloggning är nödvändig som en anpassning till Dataskyddsförordningen. Om du är inne i en arkiverad version av TH går kontaktlistan inte att låsa upp alls. Var snäll och gå in i aktuell version av TH för att se kontaktlistan.