Till kapitelmeny Direkt till innehåll
Arkivversion 2023:2
Foto: Mats Udde Jonsson

I detta kapitel finner du information om stadsmiljöförvaltningens tekniska anläggningar/system såsom avfuktare, cykelpumpar, elstolpar för torghandel, fläktar, hissar, katodskydd, markvärme, oljeavskiljare, pumpstationer och rulltrappor.

Kapitlet beskriver bl.a. anläggningarnas tekniska specifikationer, projekteringsanvisningar samt övervakningssystem. Kontakta kompetens ”Förvaltare” kommentar ”Tekniska anläggningar” till höger på sidan om du har frågor.

Kontakter
Logga in

Inloggning krävs

I Teknisk Handbok behövs inloggning för att kunna se kontakter/kontaktlistan. Om du vill ha åtkomst skickar du en förfrågan om inloggning via knappen "Beställ inloggning" längst ner på sidan. Du får då via mail automatiskt de uppgifter som krävs för att visa kontakter/kontaktlistan. Vid höstuppdateringen varje år byts lösenordet ut och du måste göra en ny ansökan. Inloggning är nödvändig som en anpassning till Dataskyddsförordningen. Om du är inne i en arkiverad version av TH går kontaktlistan inte att låsa upp alls. Var snäll och gå in i aktuell version av TH för att se kontaktlistan.