Till kapitelmeny Direkt till innehåll
Arkivversion 2024:1
Foto: Jonas Andersson

Kontaktlistan – lösenordskyddade uppgifter

I Teknisk Handbok är det endast informationen i Kontaktlistan, kap 1C, som är skyddad med lösenord. Kontaktlistan består av namn, kontaktuppgifter och ansvarsområde och den är lösenordsskyddad för att GDPR-lagstiftningen kräver det.

För att få tillgång till kontaktuppgifterna behöver du beställa inloggning. Använd knappen ”Beställ inloggning” som finns längst ner på varje sida i TH, så får du ett lösenord skickat till din mailadress. Lösenordet till kontaktlistan uppdateras varje år i oktober och då behöver du beställa ett nytt för att fortsätta ha tillgång till kontaktuppgifterna. Att beställa inloggning innebär att du registrerar din e-postadress hos stadsmiljöförvaltningen.

Om du finns med i kontaktlistan för Teknisk Handbok och önskar bli borttagen från den, skicka ett e-postmeddelande till th@stadsmiljo.goteborg.se så tar vi skyndsamt bort informationen.

Vill du veta mer om hur stadsmiljöförvaltningen behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har, läs mer här: http://www.goteborg.se/personuppgifterstadsmiljoforvaltningen