Till kapitelmeny Direkt till innehåll
Arkivversion 2023:1
Foto: Jonas Andersson

Syftet för ”Protokoll startmöte entreprenad (mall)” och ”Protokoll byggmöte (mall)” är att skapa en god och strukturerad samordning av entreprenaden. Den ska utgöra grund för första byggmöte. 

I större eller ur miljösynpunkt komplexa projekt bör ett särskilt miljöstartmöte hållas, se ”Checklista för miljöstartmöte entreprenör” till höger på sidan.

Syftet för ”Nöjdförklaring (mall)” är att dokumentera eventuella anmärkningar, överenskommelser etc. med externa aktörer som är direkt påverkade av projektet.

Dokument

Inloggning krävs

I Teknisk Handbok behövs inloggning för att kunna se kontakter/kontaktlistan. Om du vill ha åtkomst skickar du en förfrågan om inloggning via knappen "Beställ inloggning" längst ner på sidan. Du får då via mail automatiskt de uppgifter som krävs för att visa kontakter/kontaktlistan. Vid höstuppdateringen varje år byts lösenordet ut och du måste göra en ny ansökan. Inloggning är nödvändig som en anpassning till Dataskyddsförordningen. Om du är inne i en arkiverad version av TH går kontaktlistan inte att låsa upp alls. Var snäll och gå in i aktuell version av TH för att se kontaktlistan.