Till kapitelmeny Direkt till innehåll
Arkivversion 2024:1
Foto: Jonas Andersson

När du besöker vår webbplats används kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som lagras på din dator. Kakor används för att förbättra en webbplats för dig som besökare, genom att föra över information mellan webbläsare och webbservrar. De vanligaste användningsområdena är att spara användarens val på en webbplats och för teknisk information om webbplatsen. Kakor används också i vissa fall för att samla statistik om besök på webbplats.

Kakorna kan både vara sessionskakor (som försvinner direkt efter ditt besök) och beständiga kakor (som ligger kvar på din dator under en bestämd tid).

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av användningen av kakor. Det gör du i din webbläsares säkerhetsinställningar.

Vissa kakor är personliga, det vill säga de kan knytas till dig som användare antingen direkt eller indirekt. Då gäller även reglerna enligt dataskyddsförordningen som bland annat innebär att du har ett antal rättigheter. Läs mer här: goteborg.se/personuppgifterstadsmiljoforvaltningen